Programul IPS Teodosie în perioada 22-25 decembrie

Vineri, 22 decembrie, de la ora 12.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba de pomenire la Troița din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pentru cei ce s-au jertfit în Revoluția din decembrie 1989.

Sâmbătă, 23 decembrie, la ora 8.30, ierarhul nostru face o vizită pastorală la Penitenciarul Poarta Albă, unde va oficia Sfânta Liturghie la Capela „Sfântul Ierarh Nicolae și Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și va rosti un cuvânt de învățătură celor lipsiți de libertate. Totodată, un grup de colindători va vesti bucuria Nașterii Domnului.

În Ajunul Crăciunului, duminică, 24 decembrie, de la ora 8.45, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Luni, 25 decembrie, de praznicul Nașterii Domnului, de la ora 9.00, ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Totodată, la sfârșitul slujbei, Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului va susține un concert de colinde.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept

%d bloggers like this: