Părintele Constantin Necula conferențiază la Constanța

Evenimentul se va desfășura vineri, 9 martie, începând cu ora 18.00, la biserica „Nașterea Maicii Domnului” (Sfânta Maria) din Constanța (bdul. 1 Mai, nr. 21), cu binecuvântarea și în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
Părintele Constatin Necula conferențiază pentru prima dată la Constanța și le va vorbi tinerilor „Despre responsabilitate și bucurie creștină”.
Organizatorii evenimentului sunt: Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Cultural, Societatea Biblică Interconfesională din România și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
 
Părintele Constantin Necula este Doctor în Teologie și conferenţiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Este autor de cărți de predici, de studii și articole de specialitate, dar și de cărți pentru copii și tineret. A participat la numeroase conferințe în țară și în străinătate, precum și la emisiuni de radio și de televiziune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept

%d bloggers like this: