Plantează, numește și etichetează o floare!

Parohia „Sf. Mina” din Constanța organizează proiectul „Cu o floare se face primăvară”, care își propune înfrumusețarea Parcului Tăbăcărie, în proximitatea Bisericii „Sfântul Mina”.

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 10.00, constănțenii sunt invitați să aducă o floare cu rădăcină, să o planteze în parc, să o eticheteze cu un nume și s-o îngrijească, pentru a semăna bucuria primăverii și a vieții.

Părintele paroh Claudiu Banu spune că prin această acțiune se subliniază atât venirea primăverii, importanța mediului, dar și a vieții umane: „Invităm pe toți constănțenii care doresc să ni se alăture să contribuie la înfrumusețarea parcului și a vieții noastre. Așa cum venirea primăverii înfrumusețează peisajul naturii, tot așa faptele noastre cele bune vor înfrumuseța viața noastră. Evenimentul marchează și importanța vieții umane, pentru că în ziua de 23 martie la Constanța se desfășoară „Marșul pentru viață”, ca un preambul la Praznicul Bunei-Vestiri. Așa cum pruncul Iisus este vestit Fecioarei, tot așa și noi vestim viața, ca fiind darul lui Dumnezeu.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept

%d bloggers like this: