Activități distractive de vară în pridvorul bisericii de lemn „Sf. Mina” din Constanța

Astăzi a debutat cea de-a IV-a ediție a școlii de vară la parohia „Sf. Mina” din Constanța printr-o rugăciune de binecuvântare.
40 de copii dornici de joacă și de învățat lucruri folositoare în viață, însoțiți de părinți sau de bunici, și-au dat întâlnire în curtea bisericii, pentru a participa la tabăra „Activități distractive de vară în pridvorul bisericii”.
Astfel, până pe 30 august, de luni până vineri, între orele 10.00-13.00, copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani vor avea parte activități diverse, după cum urmează:
Luni: Atelier de broderie – prof. Marinela Ciobotaru;
Marți: Atelier de olărit – prof. Traian Drăgan;
Miercuri: Mâini dibace – prof. Maria Irinel Marangic;
Joi: Atelier de pictură – prof. Gabriela Moise;
Vineri: Curs de prim-ajutor/Reguli de circulație rutieră – voluntari.
După activități, copiii vor servi fructe, se vor juca sau pot lectura cărți în curtea bisericii. La încheierea școlii de vară, cei mici vor avea parte de surprize din partea parohiei și a partenerilor.
„Activități distractive de vară în pridvorul bisericii” este un program gratuit, conceput și inițiat de către preot paroh Claudiu Banu, în colaborare cu voluntari inimoși.
În edițiile precedente au participat, în total, 150 de copii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept

%d bloggers like this: