Programul IPS Teodosie în perioada 9-12 august

Sfințire pictură la biserica schitului „Sf. Treime” din Constanța

În această seară, de la ora 19.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba de sfințire mică a apei, urmată de sfințirea picturii bisericii schitului „Sfânta Treime” și de Taina Sf. Maslu.

Schitul „Sfânta Treime” este situat la marginea municipiului Constanța, la ieșirea de pe șoseaua Industrială, în apropierea Autostrăzii București-Constanța.

 

Taina Sfântului Maslu la Mangalia

Sâmbătă, 10 august, de la ora 18.00, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Mangalia (Strada Emil Palade).

 

Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală

Pe data de 11 august, Biserica Ortodoxă se va afla în Duminica a 8-a după Rusalii. Cu acest prilej, de la ora 8.30, ierarhul nostru va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Ap. Petru și Pavel” din Constanța și va rosti un cuvânt de învățătură despre minunea „Înmulțirii pâinilor”.

 

Tundere în monahism și sfințire de chilii la Mircea Vodă

Luni, 12 august, de la ora 18.00, IPS Teodosie va fi prezent la mănăstirea „Înălțarea Domnului” din apropierea localității Mircea Vodă (gară), unde va oficia slujba de tundere în monahism pentru două surori și va sfinți chiliile restaurate ale mănăstirii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept

%d bloggers like this: