Donare de sânge

Astăzi, un grup de preoți și credincioși, însoțiți de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost prezent la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța pentru a dona sânge. Acțiunea face parte din cadrul protocolului de colaborare încheiat în anul 2018 între instituția de cult și CRTS.

Prezent la activitate, IPS Teodosie a precizat că: „Noi trebuie să fim solidari unii cu alții. Mulți semeni de-ai noștri au nevoie de sânge pentru a trăi. De aceea, a dona sânge este un lucru necesar. Noi, slujitorii Bisericii, încurajăm și dăm și exemplu personal prin aceste acțiuni, care sunt un semn de iubire față de semenii noștri. De aceea, îndemn și pe credincioșii cărora le permite sănătatea să vină cât mai mulți să doneze sânge, pentru că, dăruind, obții o bucurie că ai ajutat pe semenul tău, dar și pe tine, împrospătându-ți sângele, cu conștiința că ai făcut o faptă bună la chemarea lui Dumnezeu”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept

%d bloggers like this: