Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 11-14 mai

Joi, 11 mai,
– de la ora 6.50, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
– de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook și Youtube ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.
– de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
Vineri,12 mai, de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea Dervent, urmată de slujba de parastas la împlinirea a 33 de ani de la mutarea la Domnul a părintelui Elefterie, primul stareț al așezământului monahal.
 
Sâmbătă, 13 mai,
– de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Ioan Teologul” din localitatea Ciobanu. În ziua de cinstire a Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, ierarhul nostru nu a putut sluji la parohia Ciobanu, fiind în pelerinaj în Țara Sfântă, și va oficia sâmbătă Sfânta Liturghie misionară;
– de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
Duminică, 14 mai, de la ora 7.00, va sfinți pictura bisericii mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului, Sfinții Nicolae și Bretanion”, apoi va oficia Sfânta Liturghie.
Așezământul monahal este situat în apropiere de localitatea constănțeană 23 August.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *