Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 27-29 iunie

Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 27-29 iunie
Astăzi, 27 iunie, la ora 16.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va întâmpina, la Catedrala arhiepiscopală, delegația mănăstirii Hadâmbu (din Arhiepiscopia Iașilor), care va aduce spre cinstire icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, apoi va oficia slujba Acatistul Maicii Domnului.
Miercuri, 28 iunie,
– de la ora 7.15, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Nicolae” din orașul Năvodari, urmată de slujba înmormântare a preotului Lazăr Vasile. Acesta a slujit în comuna Șerbești, județul Bacău, iar ultimii șapte ani ai vieții și i-a petrecut în Năvodari;
– de la ora 18.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la cea mai veche biserică din municipiul Medgidia, „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.
Joi, 29 iunie, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel
– de la ora 6.00, va oficia Taina Sfântului Maslu, urmată de o scurtă procesiune în Parcul catedralei;
– de la ora 8.15, va săvârși Sfânta Liturghie;
– de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
– de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *