COMUNICAT DE PRESĂ

Spre informarea presei și a tuturor celor interesați, în legătură cu cazul recent al domnului Gabriel Apreutesei, Arhiepiscopia Tomisului face următoarele precizări:

 

  1. Domnul Gabriel Apreutesei nu a avut și nu are nici o calitate oficială conferită de către Arhiepiscopia Tomisului sau de către Chiriarhul acesteia, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie.
  2. Orice asociere, operată de către domnia sa ori de către alte persoane, între domnul Gabriel Apreutesei și Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este lipsită de temei.
  3. Prezența alături de Înaltpreasfințitul Teodosie, în diverse colaje, fotografii sau filmări obținute de la slujbe și evenimente, nu are nici o legătură cu vestimentația „clericală” a domnului Gabriel Apreutesei nici cu afirmația că este „săgeata”, „bodyguardul”, etc. al Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie.
  4. Dezavuăm orice încercare de compromitere a imaginii Arhiepiscopiei Tomisului și a Chiriarhului acesteia și ne rezervăm dreptul de a ne adresa autorităților competente pentru analizarea, respectiv soluționarea legală a situației.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Tomisului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *