Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 8-13 ianuarie 2024

Luni, 8 ianuarie,

  • de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • de la ora 21.30, va oficia slujba Acatistul de mulțumire „Slavă lui Dumnezeu pentru toate” la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.

 

Marți, 9 ianuarie, de la ora 7.45, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.

 

Miercuri, 10 ianuarie, de la ora 6.40, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

 

Joi, 11 ianuarie, Biserica Ortodoxă îl cinsteşte pe Sfântul Cuvios Teodosie cel Mare, începătorul vieţii călugărești de obşte din Palestina, ocrotitorul spiritual al IPS Teodosie.

  • de la ora 8.00, Arhiepiscopul Tomisului va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
  • de la ora 21.00, va oficia Acatistul Maicii Domnului, urmat de Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.

 

Sâmbătă, 13 ianuarie,

  • de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • de la ora 21.45, va oficia Acatistul Botezului Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *