Programul liturgic al IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 1-5 martie 2024

Vineri, 1 martie, de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Buna Vestire” din Constanța (str. Dionisie cel Mic, nr. 50A), apoi slujba de înmormântare a credinciosului Radu, tatăl părintelui stareț al mănăstirii Sihăstria, din județul Neamț.

 

Sâmbătă, 2 martie,

– de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de parastas la 40 de zile de la trecerea la Domnul a ieromonahului Andrei, la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului”, situată în localitatea Călugăreni (comuna Pantelimon, județul Constanța);

– de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

 

Duminică, 3 martie, ora 7.30, va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sfântul Ioan Casian”, situată în apropierea comunei Târgușor, județul Constanța.

 

Luni, 4 martie, de la ora 6.20, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de Sfințire Mică a Apei la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

 

Marți, 5 martie, de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *