Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 2-5 aprilie

Marți, 2 aprilie, de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

 

Miercuri, 3 aprilie, de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din Constanța, și slujba de parastas pentru arhiepiscopul Lucian Florea (născut pe 3 aprilie 1923), urmate de Te Deum cu prilejul împlinirii a 30 de ani de când Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a primit harul arhieriei (3 aprilie 1994).

 

Joi, 4 aprilie,

  • de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • de la ora 12.00, va sfinți capela mortuară amplasată în cimitirul nou din orașul Ovidiu;
  • de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe pagina de Facebook Centrul Eparhial Tomis, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
  • de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.

 

Vineri, 5 aprilie, de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *