Ziua Internațională a Copilului în Arhiepiscopia Tomisului

De peste 15 ani, Arhiepiscopia Tomisului, împreună cu restaurantul „Dorna” (din Mamaia), organizează, de 1 iunie, activități surpriză pentru copiii defavorizați din județul Constanța.

Anul acesta, Ziua Internațională a Copilului va fi organizată pentru 600 de copii. Evenimentul se va desfășura la restaurantul „Dorna” din Mamaia, fiind organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Social-Misionar, cu sprijinul parohiilor din Constanța, radio „Dobrogea” și al restaurantului „Dorna”, din Mamaia.

De ziua lor, copiii vor avea parte de cadouri, jocuri pe plajă, spectacole, gustări, sucuri, tort festiv și multă distracție. Darurile vor fi oferite copiilor din cadrul DGASPC Constanța și celor din mediul rural de către IPS Teodosie, joi, 1 iunie, ora 12.00, la sediul distracției, restaurantul „Dorna” din Mamaia.

Parteneri: TransEvren, ASCOR Constanța, Club Amicii, Arena Modern Năvodari, Autoservirea Siret, Travel FREE, Frăția ortodoxă și Facultatea de Educație Fizică și Sport.

O altă acțiune este organizată la Complexul Turistic „Boemul” din Neptun, de către Capela Tinerilor Mamaia împreună cu Asociația Tinerilor Ortodocși Misionari. Aceasta se va desfășura pe data de 1 iunie, între orele 10.30-20.00; copiii sunt așteptați să participe la diverse ateliere (Atelier de muzică și dans, Atelier gastronomie, Curs de prim-ajutor, Traseu aplicativ, Capture the flag), jocuri de echipă și multe alte surprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *