Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 6-9 septembrie 2023 Miercuri, 6 septembrie, – de la ora 9.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica Cimitirului „Pacea” din Suceava, iar de la ora 12.00, slujba de înmormântare a unui tânăr; – de la ora 18.30, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com. Joi, 7 septembrie, – de la ora 6.45, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța; – de la ora 19.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfânta Maria” din Constanța (zona Far), cu prilejul cinstirii ocrotitoarei așezământului de cult; – de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Vineri, 8 septembrie, Biserica Ortodoxă prăznuiește Nașterea Maicii Domnului. Cu acest prilej, de la ora 7.45, ierarhul nostru va oficia slujba sfințirii crucilor care vor fi așezate pe biserică și Sfânta Liturghie la parohia „Nașterea Maicii Domnului” („Biserica de la malul mării”) din cartierul Mamaia Nord. Sâmbătă, 9 septembrie, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Ioachim și Ana – de la ora 7.40, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Ioachim și Ana” din Constanța; – de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Miercuri, 6 septembrie,

  • de la ora 9.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica Cimitirului „Pacea” din Suceava, iar de la ora 12.00, slujba de înmormântare a unui tânăr;
  • de la ora 18.30, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.

 

Joi, 7 septembrie,

  • de la ora 6.45, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • de la ora 19.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfânta Maria” din Constanța (zona Far), cu prilejul cinstirii ocrotitoarei așezământului de cult;
  • de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

 

Vineri, 8 septembrie, Biserica Ortodoxă prăznuiește Nașterea Maicii Domnului. Cu acest prilej, de la ora 7.45, ierarhul nostru va oficia slujba sfințirii crucilor care vor fi așezate pe biserică și Sfânta Liturghie la parohia „Nașterea Maicii Domnului” („Biserica de la malul mării”) din cartierul Mamaia Nord.

 

Sâmbătă, 9 septembrie, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Ioachim și Ana

  • de la ora 7.40, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Ioachim și Ana” din Constanța;
  • de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *