Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 15-19 septembrie 2023

Vineri, 15 septembrie, la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” ” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava
– de la ora 7.45, va oficia Sfânta Liturghie;
– de la ora 17.30, va oficia Taina Sfântului Maslu.

Sâmbătă, 16 septembrie,
– de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie și Sfânta Taină a Botezului la mănăstirea Florești, din apropierea Clujului;
– de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 17 septembrie, Biserica Ortodoxă Română îl cinstește pe Sfântul Dionisie Erhan, episcopul Cetății Albe-Ismail, și pe Sfânta Muceniță Sofia (Înțelepciunea) și fiicele ei: Pistis (Credința), Elpis (Nădejdea) și Agapis (Dragostea)
– de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica cu hramurile „Adormirea Maicii Domnului, Sf. Ap. Andrei, Sf. Mc. Sofia și Sf. Proroc Ilie” din Mamaia;
– de la ora 23.00, va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sfântul Dionisie Erhan și Sfântul Apostol și Evanghelist Matei”. Mănăstirea este situată pe DN22C, la ieșirea din Mircea Vodă Gară (fostul Agromec).

Marți, 19 septembrie, de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de prohodire a fratelui Cosma Daniel Ionel la mănăstirea „Sfântul Apostol Filip” din apropierea localității Adamclisi, județul Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *