Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 26 – 31 ianuarie 2024

Vineri, 26 ianuarie, la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava:

  • de la ora 8.00, va săvârși Sfânta Liturghie;
  • de la ora 11.00, va oficia Taina Sfântului Maslu.

 

Sâmbătă, 27 ianuarie,

  • de la ora 7.45, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de înmormântare a ieromonahului Andrei la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului”, din localitatea Călugăreni (comuna Pantelimon, județul Constanța);
  • de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

 

Duminică, 28 ianuarie, de la ora 7.45, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din localitatea Sibioara, județul Constanța.

 

Luni, 29 ianuarie, de la ora 6.00, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

 

Marți, 30 ianuarie, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur. Cu acest prilej, de la ora 7.45, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Constanța (Str. Cpt. Dobrilă Eugeniu, zona Cireşica).

 

Miercuri, 31 ianuarie, de la ora 6.20, va oficia Sfânta Liturghie și slujba de Sfințire Mică a Apei la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *