Programul liturgic al Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 1-5 februarie 2024

Joi, 1 februarie,
– de la ora 7.30, va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea Dervent, apoi va oficia slujba înmormântării renumitului arhitect Dan Corneliu, mutat la Domnul la vârsta de 100 de ani;
– de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
– de la ora 21.15, va oficia Acatistul Maicii Domnului și Acatistul Sfinților Trei Ierarhi la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.

Vineri, 2 februarie, Biserica Ortodoxă prăznuiește Întâmpinarea Domnului. Cu acest prilej, de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului și Întâmpinarea Domnului” din apropierea orașului Năvodari.

Sâmbătă, 3 februarie,
– de la ora 7.00, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
– de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 4 februarie, de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Împărați” din satul Dorobanțu (comuna Nicolae Bălcescu).

Luni, 5 februarie, de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *