Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 26 – 31 mai

Vineri, 26 mai, de la ora 6.45, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
Sâmbătă, 27 mai, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mărturisitor Ioan Rusul
– de la ora 7.30, va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sf. Ioan Rusul”, din proximitatea localității Palazu Mic, județul Constanţa (la cariera de piatră);
– de la ora 21.45, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
Duminică, 28 mai,
– de la ora 7.00, va oficia slujba de Sfințire Mare (târnosire) a bisericii „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” și Sfânta Liturghie. Credincioșii se vor putea închina în Sfântul Altar. Biserica este amplasată în cartierul constănțean Compozitorilor (str. Dinu Lipatti, nr. 2);
– de la ora 14.00, la biserica „Buna Vestire” din Constanța (str. Dionisie cel Mic, nr. 50A), îi va binecuvânta pe copiii prezenți la a IV-a ediție a acțiunii „Unde eşti, copilărie?”. Vor fi organizate jocuri distractive, de echipă, de mişcare, de imaginaţie, ce au ca temă centrală prietenia creștină.
 
Luni, 29 mai, de la ora 6.50, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.
 
Marți, 30 mai, va săvârși Sfânta Liturghie la schitul „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul și Sfânta Ana” din comuna Mestecăniș, județul Suceava, unde va oficia și slujba de înmormântare a duhovnicului Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, protoschimonahul Iacob Bârsan.
 
Miercuri, 31 mai, de la ora 6.50, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *