Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 20-23 august 2023

Duminică, 20 august, de la ora 8.15, va face parte din soborul de arhierei care va resfinți biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Marginea, județul Suceava, și va săvârși Sfânta Liturghie. Împreună cu ierarhul nostru vor sluji: ​Preasfințitul Damaschin, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, ​​​Preasfințitul Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, ​​​Preasfințitul Lucian, Episcopul Caransebeșului, ​Preasfințitul Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, și ​Preasfințitul Benedict Bistrițeanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului. Credincioșii vor putea cinsti moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, aduse spre închinare de la biserica „Sfântul Gheorghe Nou” din București.

 

Luni, 21 august, și marți, 22 august, de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.

 

Miercuri, 23 august,

  • de la ora 6.40, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
  • de la ora 18.00, va participa la podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *